Seminarium

Skolforums program och biljettförsäljning har öppnat!

Skolforum är årets viktigaste fortbildningsdagar där lärare och skolledare från hela landet möts och inspireras. Årets program börjar nu ta form, men i år ser förberedelserna lite annorlunda ut.

För att vårt program ska bli så brett och eftertraktat som möjligt skickade vi i januari ut ett så kallat Call for papers där de som ville fick föreslå talare till Skolforum 2018. Responsen har varit överväldigande och många har varit intresserade av att föreläsa, något vi tycker är väldigt kul. Skolforums programgrupp har noga gått igenom de nominerade och nu valt ut de som de tycker platsar bäst i årets program.

Nytt och smartare program
Det är viktigt för Skolforum att alla ska hitta sitt innehåll under mässan. Vare sig du är skolledare, lärare eller jobbar med förskola ska det finnas något för dig. Därför struktureras nu programmet upp efter fyra olika områden: I ledningsrummet, I lärarrummet, I klassrummet och I förskolan, så att du enkelt kan hitta det som intresserar dig mest. Och självklart är du välkommen att gå på vilka seminarier som helst, oberoende av vilken roll du har.

Billigare inträde till mässan
Inför årets Skolforum har vi ändrat lite i vår prissättning. Valmöjligheterna är många så att alla kan anpassa sitt deltagande efter eget behov.
Vi vill att alla ska ha möjlighet att komma hit och har därför valt att sänka priset på vår inträdesbiljett till 150kr. Då ingår tillträde till allt på mässgolvet, dvs utställningen, workshops i Makerspace och Vetenskapens Hus, inspirationsområdet Framtidens Klassrum samt alla programpunkter som sker från de tre öppna scener som finns.

Under mässans två dagar kommer sammanlagt ett 70-tal högklassiga föreläsningar hållas. För att få tillgång till dessa finns två varianter; en endagsbiljett för 495kr och en tvådagarsbiljett föreläsningar för 595kr. Båda alternativen inkluderar en lunchsmörgås och en flaska vatten samt förstås allt som är inkluderat ovan i Inträdesbiljetten.

I år erbjuder vi även en premiumbiljett i samarbete med Framtidens Lärande. Köper du denna biljett får du dels tillgång till allt som konferensen Framtidens Lärande har att erbjuda, dels till Skolforums mässhallar och seminariescener. Läs mer om Framtidens Lärande här » 

Biljettpriser:
• Inträde: 150 kr exkl. moms
• Endagsbiljett föreläsningar: 495 kr exkl. moms
• Tvådagarsbiljett föreläsningar: 595 kr exkl. moms
• Premiumbiljett: 2 950 kr exkl. moms