mässmonter

Våra monterlösningar

Våra monterlösningar har olika grad av valfrihet, från en enklare anpassning i Small Meeting, unika lösningar i Big Meeting till en total valfrihet med specialkonstruktioner i Creative Meeting.  • Creative Meeting

    Creative Meeting är en designmonter skapad av vårt designteam fritt utefter ditt varumärke och dina önskemål. Den är exklusiv och kreativ. Du får en monter som är precis så stilren eller iögonfallande som du önskar. Passar dig som vill ha full frihet att exponera ditt företags personliga uttryck. Creative Meeting bygger på en tät kunddialog med behovsanalys för att hitta optimala lösningar och profilerande design.

  • Big Meeting

    Big Meeting är mellanalternativet bland våra kompletta monterpaket. I en Big Meeting ingår allt från väggar och belysning till grafiskt material och tekniklösningar. Här får du utrymme för produktexponeringar, möjlighet till ytor för bekväma kundsamtal och en monter som går i linje med ditt varumärke. Det är dina behov som styr hur vi utformar montern. Vi kommer med olika förslag på lösningar, du bestämmer vilket som passar just ditt företag. Med en Big Meeting får du en mer unik monter än om du väljer en Small Meeting.

  • Small Meeting

    En Small Meeting monter är det mindre och enklare alternativet bland våra monterpaket. Bygg i trä- eller aluminiumsystem. Du får välja möbler, färg på matta, kulör på väggar och ett större förråd. Du kan även beställa unik grafik du föredrar. Då har du en komplett monter. Vill du så kan du komplettera den med t.ex. annan ljussättning, en takvepa eller dylikt för att få en monter med personlig prägel till minimal arbetsinsats. Det är en prisvärd monter om du inte behöver så stora ytor för att presentera ditt företag och produkter.

Boka monter på Skolforum

Snart är det dags för höstens Skolforum - den nationella mötesplatsen för svensk skola. Boka monter redan nu!

Boka monter här »