Pressackreditering

För att arbeta på våra mässor behöver du ackreditera dig. 
Ansök om ackreditering här. (Använd Firefox eller Chrome)

Ansökning om pressackreditering ska helst göras i förväg. Du måste registrera ett konto på ackrediteringslänken ovan. Samma konto används sedan vid dina nästkommande ansökningar till Stockholmsmässans event. Om din ansökan blir godkänd får du en QR-kod till den angivna mailadressen som du antingen skriver ut eller sparar i telefonen för att scanna på plats i Stockholmsmässans presscenter. Då får du ditt presskort och eventuellt parkeringstillstånd utskrivet. Vi kan dessvärre inte skicka ut presskort och parkeringstillstånd i förväg.

Har du problem med att ackreditera dig prova gärna med en annan browser, du kan också kontakta oss på press@stockholmsmassan.se

Vil du ackreditera dig till något event i våra lokaler som inte arrangeras av Stockholmsmässan hänvisar vi till respektive arrangör.

Riktlinjer för pressackreditering hos Stockholmsmässan

Du som är anställd eller frilans med i huvudsak journalistiska arbetsuppgifter kan ackreditera dig till Stockholmsmässans mässor och övriga event. Detta gäller även dig som är fotograf eller har ett stort antal följare i sociala medier. För dig som har blogg, instagram-konto, youtube-kanal eller webbplats, meddela oss namnet på din kanal samt antalet följare när du ansöker om pressackreditering.

Ackrediteringen är personlig och gäller inte för annonsförsäljare, PR-konsulter eller liknande.

Kontakta oss: 
press@stockholmsmassan.se