• Mässmediet

  En viktig mediekanal

  Varje år satsar svenska företag över 3 miljarder kronor på mässor och event. I en alltmer digitaliserad värld blir det personliga mötet allt viktigare.

  En mässa samlar hela branschen; leverantörer, kunder och media. På mässor träffar du besökare som tagit ett aktivt beslut att träffa dig. Här skapas nya idéer, kontaktytor och affärsmöjligheter. Detta gör mässmediet till den mest kostnadseffektiva marknadsföringskanalen.

  • Nya affärsmöjligheter
  På en mässa finns flera marknadssegment representerade. Köpare, säljare och produkter finns på plats vid ett och samma tillfälle.

  • Top of mind
  Öka din varumärkeskännedom på mässan och ge dig en långsiktig position på marknaden.

  • Alla fem sinnen på en gång
  Känn, titta, lukta, smaka och lyssna. Mässmediet stimulerar alla dina fem sinnen.

  • Maximal effekt
  Mässmediets effekter är omedelbara men kan också visa sig efter mässan när investeringsbeslutet fått mogna.

  Vi på Stockholmsmässan älskar möten och är övertygade om att mässmediet är en konkurrenskraftig mediekanal.

  För mer information, kontakta Aasa eller Anders.

  Salesmanager
  Aasa Goulin
  aasa.goulin@stockholmsmassan.se
  08-749 42 33

  Salesmanager
  Anders Eklund
  anders.eklund@stockholmsmassan.se
  08- 749 44 39

 • Fairlink

  Fairlink – skapar lönande och mätbara möten

  Ta chansen att spetsa till din mässa med experterna på Fairlink. De har över 25 års erfarenhet av mässmediet och delar gärna med sig av sina erfarenheter. För dig som planerar ert mässdeltagande erbjuder de en taktisk kurs. Du får lära dig hur du med hjälp av bland annat målsättningar och inbjudningar, kan nå ännu bättre resultat. Läs mer på Fairlinks webbplats www.fairlink.se/for-utstallare/

  De erbjuder även Kick off som passar dig som vill att monterpersonalen ska få ytterligare självförtroende i sin roll. Med självförtroende ökar antalet möten och kvaliteten på dem. Mer information finns på Fairlinks webbplats www.fairlink.se/for-utstallare/

  Vill du diskutera specialsydda lösningar eller veta mer, kontakta Ellen Källberg på Fairlink, Ellen.kallberg@fairlink.se eller 036-34 62 40.