Vi använder oss av cookies för att göra din upplevelse bättre.

Pressmeddelande

Skolforum 2016 - ackrediteringen är öppen

Måndag den 31 oktober öppnar Skolforum, en av Nordens största mötesplatser för personal inom skolvärlden. Skolforum bjuder på två dagar med inspirerande seminarier, föreläsningar och aktiviteter.

Skolforum är en viktig mötesplats för samtal och erfarenhetsutbyte kring många av de viktiga frågor svensk skola och dess lärare har att arbeta med, idag och i framtiden.

I år medverkar utbildningsminister Gustav Fridolin som är på plats på öppningsdagen, Helene Hellmark Knutsson, minister för högre utbildning och forskning, som delar ut Sveriges Läromedelsförfattares Förbunds pris Årets Läromedelsförfattarpris samt gymnasie- och kunskapslyftsministern Anna Ekström som delar ut priset Årets skolbibliotek. Dessutom finns ett omfattande program med över 250 föreläsningar och workshops kring frågor som nyanlända, elevhälsa, lärmiljöer, digitala läromedel, källkritik och mycket annat.

Årets Skolforum avslutas med ett mingel och en talkshow (både måndag och tisdag) där bland annat hjärnforskaren Torkel Klingberg och artisten Timbuktu medverkar.

Länk till det fullständiga seminarieprogrammet hittar du här

För att ackreditera dig, klicka här

Varmt välkommen!

För mer information besök www.skolforum.se eller kontakta:
Magnus Anclair, projektchef 070 – 209 48 76 magnus.anclair@stockholmsmassan.se
Catarina Oscarsson, pressansvarig, 08 – 749 43 66 catarina.oscarsson@stockholmsmassan.se

Skolforum är Nordens största mötesplats för lärare, skolledare och skolutveckling. Bakom Skolforum står Lärarförbundet, Lärarnas Riksförbund och Svenska Läromedel. Skolforum pågår 31oktober - 1 november på Stockholmsmässan i Älvsjö.

Bilder