Vi använder oss av cookies för att göra din upplevelse bättre.

Pressmeddelande

Framgång för årets Skolforum

Två intensiva dagar med aktiviteter, ett välbesökt program med över 180 programpunkter och massor av givande möten. Sammanlagt hade Skolforum 110 utställare och 7050 besökande lärare, skolledare, läromedelsproducenter, politiker och annan skolperson på plats som alla utbytte erfarenheter och nätverkade på Stockholmsmässan i Älvsjö den 27-28 oktober.

Skolforum bjöd på ett gediget seminarieprogram med intressanta gäster. Bland annat deltog utbildningsminister Gustav Fridolin som berättade vad han vill åstadkomma tillsammans med Sveriges lärare samt tävlade tillsammans med Mark Levengood i Vi i Femman, debattören och författaren Per Kornhall pratade om dagens lärarroll och läraren Patricia Diaz delade med sig av sina erfarenheter av att arbeta med digitala verktyg i språkundervisningen. Under de två dagarna kunde besökarna lyssna på och inspireras av kollegor, forskare och politiker.

-  Vi är väldigt nöjda med årets Skolforum och vi har fått många positiva kommentarer av såväl besökare som utställare. Vi ser fram emot Skolforum 2015 och fortsätter satsningen på att skapa ett möte som sätter skolan i centrum, säger Magnus Anclair, projektchef för Skolforum.

För mer information www.skolforum.com eller kontakta:
Magnus Anclair, Skolforum, 08-749 43 65, magnus.anclair@stockholmsmassan.se

Skolforum är Nordens största mötesplats för lärare, skolledare och skolutveckling. Bakom Skolforum står Lärarförbundet, Lärarnas Riksförbund och Svenska Läromedel. Skolforum arrangeras årligen i samarbete med Stockholmsmässan.

Bilder