Vi använder oss av cookies för att göra din upplevelse bättre.

Prins Carl-Philip photo@royalcourt.se

Prins Carl Philip inviger Skolforum

Prins Carl Philip inviger Skolforum måndag den 30 oktober, kl 9.30. Under hösten 2017 genomför Prins Carl Philips och Prinsessan Sofias Stiftelse en satsning för att boosta självförtroendet bland barn och unga med dyslexi.

Prins Carl Philips och Prinsessan Sofias Stiftelse bildades i samband med Prinsparets bröllop i juni 2015.  Prinsparets personliga engagemang ligger till grund för Stiftelsens verksamhetsområden som är att jobba mot hat och mobbning på nätet, samt att motverka mobbning på grund av dyslexi.

Under hösten genomför Prins Carl Philips och Prinsessan Sofias Stiftelse en satsning för att boosta självförtroendet bland barn och unga med dyslexi. Två av deltagarna i We are Dyslexialand är med på Skolforum och berättar sina dyslexihistorier där de lyfter fördelarna med att inte vara precis som alla andra. Ta del av deras bästa tips på hur du som lärare kan arbeta med elever som har dyslexi. Prins Carl Philip är på plats och inviger mässan måndag den 30 oktober, klockan 9.30 på Östra scenen.