Vi använder oss av cookies för att göra din upplevelse bättre.

Mingel, talkshow och musik du inte trodde fanns!

Avsluta dagen på Skolforum med skön musik, ett glas tillsammans med gamla och nya kollegor och spännande gäster i vår talkshow!

Du kommer att få träffa den världsberömde hjärnforskaren Torkel Klingberg, skaparen av Grej of the day Micke Hermansson, artisten Jason ”Timbuktu” Diakité och den sociala roboten Furhat! Dessutom kommer du att få lyssna på spännande musik av Tekmann.

Tekmann är en artist/elektroniskt musikprojekt där all musik skapas och framförs med ombyggda gamla Nintendo GameBoy-enheter och modifierade leksaker långt bort från dagens perfekta datorstudios! Musikgenren kallas "Chipmusik" eller "8-bitmusik" där en stor vikt tillskrivs det karaktäristiska soundet från ljudchipen i de gamla tv-spelskonsolerna.

Minglet är öppet för alla med biljett till Skolforum (det behövs alltså ingen särskild biljett) och baren är öppen! Håll också utkik efter utställare som har fria dryckesbiljetter att dela ut.

Klockan 16.00-17.00 är du välkommen, både måndagen och tisdagen.

Partners till Skolforums mingel 2016 är Studentlitteratur och Natur&Kultur. De vill vara med och bidra till fler positiva möten mellan lärare och skolledare och synliggöra deras viktiga roll i samhället.